Univerzitetsko prvenstvo u šahu


22.04.2013. - 00:00
U cilju održavanja tradicije, Studentska asocijacija Univerziteta u Novom Sadu organizuje veliki šahovski turnir kao još jedan doprinos stvaranju pozitivne atmosfere na Univerzitetu, intelektualnom napredovanju kao i zbližavanju studenata iz različitih struka i sa različitih fakulteta.

Turnir će se održati na Fakultetu tehničkih nauka u klubu nastavnika od 24-26. aprila tekuće godine.

Univerzitetsko prvenstvo u šahu predstavlja šahovski turnir otvorenog tipa što znači da pravo učešća na turniru imaju svi studenti i studentkinje, profesori i profesorice, asistenti i asistentkinje sa Univerziteta u Novom Sadu.

Iskustvo iz prethodnih godina pokazuje da ovakvi vidovi okupljanja predstavljaju dobar način stvaranja zdrave okoline i pozitivne atmosfere među mladima na Univerzitetu u Novom Sadu. To pokazuje sve veći broj prijavljenih studenata, asistenata kao i osoblja Fakulteta.

Organizator turnira je Studentska asocijacija Univerziteta u Novom Sadu a suorganizatori i pokrovitelji su Univerzitetski sportski savez, Fakultet tehničkih nauka i Filozofski fakultet iz Novog Sada. I ove godine se očekuje veliki broj takmičara a gosti turnira biće istaknuti šahovski stručnjaci sa područja Novog Sada i šire.

Kontakti za prijavu:
Nikola: 064/ 053-93-91
Goran: 065/200-66-87

Kotizacija: 200.00 rsd