AIESEC Global Citizen program – Ovog leta volontiraj u inostranstvu


09.04.2013. - 00:00
Prezentacija programa volonterske prakse u inostranstvu održaće se 09. aprila u Svečanoj Sali FTN-a sa početkom u 20h. Studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane maturante i studente da dođu i upoznaju se sa programima.

Internacionalni program volonterske prakse omogućava svim studentima i maturantima da provedu šest nedelja sa akademcima iz celog sveta. Volontirajući na nekom od društveno odgovornih projekata AIESEC-a ili u nevladinim organizacijama pruža se mogućnost svakom volonteru da pozitivno utiče na društvo i to na internacionalnom nivou.

Svake godine preko 16.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu preko AIESEC-a. Turska, Grčka, Italija, Češka, Poljska, Indija, Kina, Egipat i Nemačka su samo neke od zemalja u kojima postoji AIESEC. Studenti imaju priliku da odaberu zemlju u koju žele da odu, kao i da izaberu oblasti u kojoj će da volontiraju. Postoji mogućnost angažovanja na projektu koji se bavi tolerancijom, ekologijom i životnom sredinom. Svakom volonteru pruža se prilika da organizuju sportske aktivnosti ili časove konverzacije engleskog jezika.

AIESEC je najveća svetska organizacija vođena od strane studenata, koja postoji u 115 zemalja sveta i broji preko 86000 članova. U saradnji sa brojnim univerzitetima i kompanijama AIESEC već dugi niz godina omogućava mladim ljudima praktično usavršavanje i razvijanje liderskih sposobnosti i baveći se aktuelnim problemima u društvu vrši pozitivan uticaj na svoje okruženje.

Za program razmene možete se prijaviti i preko sajta: www.ns.aiesec.org.rs.
Više informacija o AIESEC-u u Novom Sadu možeš pročitati na www.facebook.com/AIESECNoviSad, a o ponudama praksi i iskustvima praktikanata na: www.facebook.com/groups/GrupaZaInformacijeORazmenamaIPraksama/.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.