Studentsko takmičenje u okviru Svetske konferencije KLIMA 2013


13.02.2013. - 00:00
Poziv za učešće na takmičenju evropske asocijacije organizacija grejanja, hlađenja i klimatizacije (REHVA) za izbor kandidata iz Srbije koji će učestvovati na finalnom delu takmičenja koje se održava u Pragu, juna meseca, u okviru Svetske konferencije Klima 2013.

Osnovna uputstva za učešće su sledeća:

   Takmičarski radovi, na engleskom jeziku, treba da budu na nivou teza, odnosno diplomskih radova osnovnih ili master studija (teze doktorskih studija se neće primati).

   Tema takmičarskog rada je potpuno otvorena, ali treba da bude u oblasti ili vezana za oblast KGH, odnosno tehničkih sistema zgrade, kvaliteta unutrašnje sredine (zatvorenog prostora), energetskog bilansa, pasivnih sistema grejanja/hlađenja, i dr. (u slučaju dodatnih pitanja i instrukcija bez ustručavanja se možete obratiti nacionalnom organizatoru Društvu za KGH na office@kgh-hvac.rs ili REHVA na info@rehva.eu). Metodi u radu mogu da budu eksperimentalni, analitički, numerički itd.

   Radovi treba da budu individualni ili timski (dva studenta).

   Takmičarski rad treba da sadrži naslov, naziv institucije, ime kandidata i punu adresu institucije, kontakt e-adrese i ime supervizora rada, kao i podatke o datumu kada je rad primljen na dotičnom fakultetu odnosno univerzitetu.

   Struktura i obim rada treba da budu na engleskom jeziku.

   Za prezentaciju na konferenciji potrebno je minimum 6 strana rezimea rada u formatu pdf fajla, Power Point maksimalne dužine 35 slajdova i portret fotografija formata A1, sve u elektronskom obliku.

Studentski radovi za takmičenje treba da se dostave na adresu Društva KGH, SMEITS-a do 20. aprila 2013. godine na adresu Društva za KGH office@kgh-hvac.rs.