Tradicionalna dodela nagrade PETAR DAMJANOVIĆ


30.11.2012. - 00:00
Kompanija OSA Računarski inženjering organizuje svečanu dodelu tradicionalne, šeste po redu, nagrade „Petar Damjanović“ za izbor najboljeg rada iz oblasti mašinstva – i to za izradu tehničke dokumentacije za mašine, uređaje i noseće metalne konstrukcije programskim paketom Autodesk Inventor. Dodela će biti održana u sredu, 05. decembra 2012. godine u 12h na Mašinskom fakultetu u Beogradu u Svečanoj sali broj 211 Mašinskog fakulteta.

Za ovogodišnji konkurs donešena je odluka da postoje 3 nagrade: za osvojeno prvo mesto nagrada će biti 1000€, drugo mesto će iznositi 500€, a treće 300€ (sve 3 nagrade će se pobednicima dati u dinarskoj protivvrednosti).

Pravo učešća na konkursu imali su studenti visokih škola ili fakulteta uz mogućnost korišćenja i trial verzije softvera Autodesk Inventor Professional 2013. Konkurs je trajao do 31. oktobra 2012. godine i imao za cilj promovisanje ove oblasti među mladim stručnjacima.

Nakon ceremonije dodele nagrada biće organizovan koktel, a prisutni će imati priliku da pogledaju i sve prijavljene projekte u Autodesk učionici pri Katedri za proizvodno mašinstvo.