Sajam edukacije, prakse i poslova – MOJ PRVI POSAO


20.11.2012. - 00:00
Dvodnevni sajam edukacije, prakse i poslova „Moj prvi posao“ održaće se po prvi put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, 21. i 22. novembra 2012. godine. Sajam će se održati u holu fakulteta od 9 do 14h.

Na ovogodišnjem sajmu predstaviće se oko 20 kompanija i organizacija koje studenitma nude različite vrste poslova i praksi (Univerexport, Erste banka, Wega IT, Crater studio, JKP Informatika, Privredna Komora Srbije i druge).

Studenti koji žele da se nađu u bazi kontakata dostupnoj kompanijama treba da pošalju svoj CV preko aplikacije koja se nalazi na sajtu http://www.moj-prvi-posao.com/index.php?lang=sr. CV su studenti mogli da ostave i na nedavno održanim treninzima i radionicama. Izbor studenata koji će dobiti šansu za zapošljavanje ili praksu u kompanijama vršiće se kroz proces selekcije.
Pored radionica koje su se održavale pre sajma, postoje i radionice koje će se održati i za vreme trajanja sajma a držaće ih kompanije koje žele da dodatno testiraju kandidate.

Na svečanom otvaranju, 21. novembra u 10 časova, obratiće se: Prof. dr Filip Kulić, prodekan za nauku i međunarodnu saradnju Fakulteta tehničkih nauka, Goran Sečujski – član gradskog veća za privredu, kao i Juvenal Bispo Monteiro, strani investitor.