Simpozijum grafičkog inženjerstva i dizajna – GRID12


07.11.2012. - 00:00
Šesti međunarodni simpozijum GRID12 održaće se 15-16. novembra na Fakultetu tehničkih nauka u organizaciji Departmana za grafičko inženjerstvo i dizajn.
Osnovni cilj simpozijuma je povezivanje istraživača, naučnih radnika i eksperata različitih institucija iz područja grafičkog inženjerstva i dizajna, kroz prezentovanje istraživačkih radova naučnoj i stručnoj javnosti. Prvi dan simpozijuma namenjen je upravo izlaganju naučnih radova, dok će se drugog predstaviti vodeći proizvođači uređaja i opreme za grafičku industriju.
Teme simpozijuma su: grafičke komunikacije i mediji, priprema za štampu, štampa, završna grafička obrada, ambalaža, upravljanje bojom, grafički materijali, grafički dizajn, tipografija, ekologija, upravljanje otpadom, reciklaža, elektronsko izdavaštvo i novi mediji itd.

Prezentacije i radionice u okviru simpozijuma održaće se u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka, kao i u učionici GRID1 Grafičkog centra departmana.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu: www.grid.uns.ac.rs/symposium/grid2012.html

Svečano otvaranje simpozijuma održaće se u četvrtak 15. novembra 2012. godine u 10 časova u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka. Ovom prilikom Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate otvaranje i sam simpozijum.

Organizacioni odbor simpozijuma GRID12