OBAVEŠTENJE O NAGRAĐIVANJU STUDENATA


06.11.2012. - 00:00
VRSTE NAGRADA:

   Najbolji student Univerziteta
   Najbolji student Fakulteta
   Završene studije (završene osnovne akademske studije)
   Izuzetna nagrada (10,00)
   Nagrada (9,50)
   Postignut uspeh u toku studiranja (za 2011/12. školsku godinu)
   Izuzetna nagrada (10,00)
   Nagrada (9,50)
   Vrhunski rezultat u umetnosti
   Vrhusnki rezultat u sportu
   Naučni i stručni rad

Studenti moraju imati u proseku najmanje 60 ESPB bodova za svaku godinu studiranja i ni jednu ponovljenu godinu. Studenti koji konkurišu za nagradu za završene studije moraju imati odbranjen diplomski rad najkasnije do 30.09.2012. godine.
Za prijavu pod tačkama 5, 6 i 7 mora se priložiti odgovarajuća dokumentacija.
Student koji studira na više studijskih programa istog fakulteta može ostvariti pravo na nagradu za uspeh postignut samo na jednom studijskom programu.
Za nagradu najboljeg studenta Univerziteta kandidat mora da priloži i biografiju kao i pregled naučnih, stručnih i drugih aktivnosti studenta, nagrada i priznanja koje je stekao u toku studija.
Dodeljivanje nagrade se vrši prema Pravilniku o nagrađivanju studenata, koji je objavljen na zajedničkoj oglasnoj tabli, kao i na sajtu Univerziteta u sekciji “Dokumenta”.

Studenti koji smatraju da ispunjavaju uslove za sticanje jedne od ovih nagrada treba da se prijave kod svog referenta u studentskoj službi najkasnije do 9.11.2012. godine za Nagradu pod rednim brojem 1, 2, 5 i 6 a za sve ostale nagrade do 16.11.2012. godine kako bi se formirao spisak za Univerzitet.
Obrazac za prijavljivanje se može preuzeti na zajedničkom šalteru.