Konkurs za kreiranje igrice i aplikacije na Android ili iOS platformi


19.10.2012. - 00:00
Kompanija PSTech. i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope pozivaju studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta koji kreiraju igrice, business/productivity ili utility aplikacije na Android ili iOS platformi, da se prijave na PStech APPly.

Od kandidata se očekuje da u zadatom roku dostave završenu, funkcionalnu aplikaciju koja može da se isproba. Prihvataju se isključivo individualne prijave i očekuje se samostalan rad na zadatku.

Popunjen formular i aplikaciju poslati na adresu takmicenje@pstech.rs sa naznakom “EESTEC 2012” u subject-u mejla. Rok za slanje aplikacija je 1.11.2012. godine.

Kriterijumi za ocenjivanje aplikacija biće:

   IDEJA – koliko je ideja za samu aplikaciju originalna
   STIL KODIRANJA – koji će procenjivati programeri PSTech-a
   UTISAK – utisak o aplikaciji od strane korisnika prilikom testiranja aplikacije
   ODRŽIVOST – koliko je verovatno da se takva aplikacija nađe na tržištu i da se na osnovu nje profitira.

Kandidati koji uđu u uži krug, sredinom novembra dobiće priliku da u prostorijama PSTech-a održe prezentaciju u trajanju od 30 minuta, u okviru koje će bliže predstaviti svoju aplikaciju kroz potencijalne korisnike, konkurenciju, kao i eventualne nedostatke.
Najbolja aplikacija biće nagrađena vrednom novčanom nagradom u iznosu od 500 evra. Osim toga, svaki učesnik koji bude prezentovao svoj rad, biće razmotren za praksu ili zaposlenje u okviru kompanije PSTech.

Prijavni formular, kao i više informacija o samoj prezentaciji pronađite na sajtu eestec.etf.rs.