Fakultativni kursevi portugalskog, kineskog i turskog jezika na Filozofskom fakultetu


17.09.2012. - 00:00
Obaveštavaju se svi zainteresovani kandidati da Filozofski fakultet i ove godine organizuje fakultativne kurseve portugalskog i kineskog jezika, a od ove godine u ponudi je i kurs turskog jezika.

Fakultativni početni i viši kurs portugalskog jezika, koji će držati portugalski lektor, počinje od oktobra 2012. godine. Prijave se mogu slati putem imejla na adresu portuguese.ff.uns@gmail.com do 23. septembra 2012.

Fakultativni početni i viši kurs kineskog jezika, koji će držati kineska lektorka, počinje od oktobra 2012. godine. Prijave se mogu slati putem imejla na adresu ,eng>chinese.ff.uns@gmail.com do 23. septembra 2012.

Fakultativni početni kurs turskog jezika, koji će držati turska lektorka, počinje od oktobra 2012. godine. Prijave se mogu slati putem imejla na adresu turkish.ff.uns@gmail.com do 23. septembra 2012.

Prijave treba da sadrže:

   Kratku biografiju na engleskom;
   Kratko motivaciono pismo na engleskom;
   Dokaz o znanju engleskog jezika (minimum osnovni nivo);
   Dokaz o znanju turskog jezika (ukoliko ste prethodno pohađali časove).

Promotivna cena dvosemestralnog kursa je 4.000 RSD.

Spisak odabranih polaznika biće objavljen na sajtu Filozofskog fakulteta do 3. oktobra 2012. godine. Kurs turskog jezika će početi početkom zimskog semestra, druge nedelje oktobra, a održavaće se u večernjim časovima.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.ff.uns.ac.rs