Akreditovan je studijski program Softverske i informacione tehnologije, odeljenje u Loznici


31.08.2012. - 00:00
Studijski program osnovnih strukovnih studija “Softverske i informacione tehnologije”, odeljenju u Loznici, je akreditovan.

Završetkom studija stiče se diploma Fakulteta tehničkih nauka „Strukovni inženjer elektrotehnike i računarstva – softverske i informacione tehnologije“.

   MOGUĆNOSTI DALjEG USAVRŠAVANjA: Usavršavanje možete nastaviti na SPECIJALISTIČKIM STRUKOVNIM STUDIJAMA iz oblasti softvera i informacionh tehnologija i iz oblasti upravljanja informatičkim funkcijama i informatičkim resursima u preduzeću. Takođe, uz polaganje dopunskih (pre svega teorijskih) ispita možete NASTAVITI I AKADEMSKE STUDIJE za STEPEN DIPLOMIRANOG INŽENjERA, a kasnije i MASTER INŽENjERA iz oblasti softverskih i informacionih tehnologija

   MOGUĆNOSTI ZAPOŠLjAVANjA: Posao možete naći, pre svega, u kompanijama koje se bave razvojem softvera i pružanjem informatičkih usluga, ali i u firmama iz drugih privrednih oblasti, bankama, osiguravajućim zavodima, javnoj administraciji i upravi.

Uslovi za studiranje u Loznici:

   PROSTOR I OPREMA: Odeljenje je smešteno u objektu Gimnazije ‘’Vuk Karadžić’’ u centru Loznice u Gimnazijskoj ulici broj 5.
   Prostor je namenski adaptiran za potrebe Odeljenja u skladu sa najvišim međunarodnim standardima. Pored toga, studentima će na raspolaganju biti računarski kabineti, biblioteka i studentska služba opremljene najsavremenijom računarskom i komunikacionom opremom. U istom objektu je smešten i Omladinski centar koji mladima pruža brojne sadržaje.