Poziv studentima Elektroenergetike da posete konferenciju – EPE-PEMC 2012 ECCE Europe.


29.08.2012. - 00:00
Poziv studentima završnih godina, master i doktorskih studija Elektroenergetike da posete konferenciju i izložbu iz oblasti Elektroenergetike – “EPE-PEMC 2012 ECCE Europe.”

U periodu od 4.- 6. septembra 2012. u Novom Sadu u Master kongresnom centru Novosadskog sajma održaće se velika svetska međunarodna konferencija i izložba iz oblasti Elektroenergetike, odnosno Energetske elektronike i upravljanih pogona pod nazivom “15. International Power Electronics and Motion Control Conference and Exposition.”

Skup će biti svečano otvoren u utorak, 4. septembra 2012. god. u 8:20 časova u Velikoj sali Master kongresnog centra, Novi Sad, Hajduk Veljkova 11.

Skup predstavlja najveće okupljanje naučnika, istraživača, stručnjaka i studenata iz ove oblasti u Evropi u 2012. godini i predstaviće najnovije rezultate istraživanja autora iz 55 država sveta. Deo je svetske serije konferencija ECCE (Energy Conversion Congress and Exposition), koje se odvijaju u Evropi, Aziji i Americi.

Pored toga, u Master hali Novosadskog sajma, održaće se izložba industrijskih kompanija iz oblasti energetske elektronike, kao i niz privrednih prezentacija (Industry Panel Session), te susret studenata i predstavnika industrije (Industry-Student Forum)

Kao uvod u konferenciju, u ponedeljak 3. septembra 2012. od 08:00 časova održaće se Tutorijal (Seminar), koji će predstaviti 4 najaktuelnije teme od strane vrhunskih predavača iz SAD, EU i Čilea, kojem će prisustvovati mladi istraživači i studenti doktorskih studija.

Pozivamo studente Elektroenergetike da budu deo velike svetske konferencije. Potrebno je da se svi zainteresivani studenti prijave Banetu Popadiću na mail: banepopadic@hotmail.com