BEST-ov letnji sastanak – letovanje uz rad i zabavu


10.08.2012. - 00:00
Studentska organizacija BEST (Board of European Students of Technology) Novi Sad od 12. do 20. avgusta 2012. godine u Novom Sadu organizuje Letnji sastanak Komiteta za odnose sa kompanijama i finansije (FinTeam).

FinTeam je jedna od šest radnih grupa u okviru BEST-a koja deluje na internacionalnom nivou, a članovi ovog tima su studenti tehničkih i drugih fakulteta iz raznih zemalja Evrope (Belgija, Turska, Austrija, Rusija, Rumunija, Poljska, Portugalija, Španija, Ukrajina,Grčka, Slovenija i Srbija). Na ovom događaju će četrdesetak studenata imati radionice i treninge na Fakultetu Tehničkih Nauka, i vredno raditi kako bi nastavili uspešno svoj budući rad. Tokom ovih dana naši gosti će uživati u novosadskom duhu, a za upoznavanje srpske tradicije i kulture će se pobrinuti domaćini.

Upravo ovaj komitet omogućava i održava komunikaciju i saradnju sa kompanijama kao što su Procter&Gamble, Thales, ING, Shell, Whirpool, Veolia… Na internacionalnom nivou FinTeam pomaže aktivno učešće i razvoj studenata, a kompanijama pruža mogućnost za pronalaženje kvalitetnog radnog kadra i približava iste evropskim univerzitetima.

Partnerske kompanije svake godine sarađuju na projektima kao što su sajmovi zapošljenja, akademski kursevi, trening radionice i interne konferencije, a broj kompanija koje su prepoznale vrednosti BEST-a raste iz godine u godinu.

Više informacija o nama i ovom događaju možete naći na našem sajtu www.bestns.org.rs
 

  • Nije moguće prikazati sliku.