UPIS U PRVU GODINU STUDIJA


05.07.2012. - 00:00
Upis kandidata u prvu godina studija vršiće se od 09. do 14. jula 2012.god. od 8:00 do 13:00 časova.

Upis se vrši na osnovu jedinstvene rang liste i prozivke u amfiteatrima fakulteta i to:
09-10. jula od 8:00 – 13:00 sati – mogu da se upišu kandidati kojima je ispunjena osnovna (prva) želja za studiranje na teret budžeta (bez prozivke).

Prozivka (svih neupisanih kandidata) – prema sledećem rasporedu:

   11. jula u 10 sati – studijski program: Arhitektura i urbanizam. Svi kandidati koji se nalaze na rang listi studijskog programa Arhitekture i urbanizma su dužni da dođu na fakultet u 10 sati. Kandidat koji se ne pojavi na prozivci smatraće se da je odustao od upisa studijskog programa Arhitekture i urbanizam.

   11. jula u 11:30 sati – studijski program Računarstvo i automatika. Svi kandidati koji se nalaze na rang listi studijskog programa za Računarstvo i automatiku su dužni da dođu na fakultet u 11:30 sati. Kandidat koji se ne pojavi na prozivci smatraće se da je odustao od upisa studijskog programa Računarstvo i automatika.

   11. jula u 11:30 sati – studijski program: Energetika, elektronika i telekomunikacije. Svi kandidati koji se nalaze na rang listi studijskog programa za Energetiku, elektroniku i telekomunikacije su dužni da dođu na fakultet u 11:30 sati. Kandidat koji se ne pojavi na prozivci smatraće se da je odustao od upisa studijskog programa Energetike, elektronike i telekomunikacije.

   11. jula u 11:30 časova – studijski program: Mehatronika. Svi kandidati koji se nalaze na rang listi studijskog programa Mehatronika su dužni da dođu na fakultet u 11:30 sati. Kandidat koji se ne pojavi na prozivci smatraće se da je odustao od upisa studijskog programa Mehatronika.

   11. jula u 11:30 časova – studijski program: Animacija u inženjerstvu. Svi kandidati koji se nalaze na rang listi studijskog programa Animacija u inženjerstvu su dužni da dođu na fakultet u 11:30 časova. Kandidat koji se ne pojavi na prozivci smatraće se da je odustao od upisa studijskog programa Animacija u inženjerstvu.

   11. jula u 13 časova – studijski programi: Industrijsko inženjerstvo i Inženjerski menadžment. Svi kandidati koji se nalaze na rang listama jednog od dva studijska programa, Industrijsko inženjerstvo i Inženjerskog menadžment su dužni da dođu na fakultet u 13 časova. Kandidat koji se ne pojavi na prozivci smatraće se da je odustao od upisa na studijske programe Industrijsko inženjerstvo i Inženjerskog menadžment.

   12. jula u 10 časova – studijski program: Građevinarstvo. Svi kandidati koji se nalaze na rang listi studijskog programa Građevinarstva su dužni da dođu na fakultet u 10 časova. Kandidat koji se ne pojavi na prozivci smatraće se da je odustao od upisa studijskog programa Građevinarstva.

   12. jula u 10 časova – oba studijska programa iz oblasti: Saobraćaj. Svi kandidati koji se nalaze na rang listama nekog od dva studijska programa iz oblasti Saobraćaja su dužni da dođu na fakultet u 10 časova. Kandidat koji se ne pojave na prozivci smatraće se da je odustao od upisa studijskih programa iz oblasti Saobraćaj.

   12. jula u 10 časova – studijski program: Geodezija i geomatika. Svi kandidati koji se nalaze na rang listi studijskog programa geodezija i geomatika su dužni da dođu na fakultet u 10 časova. Kandidat koji se ne pojavi na prozivci smatraće se da je odustao od upisa studijskog programa Geodezija i geomatika.

   13. jula u 10 časova – studijski program: Grafičko inženjerstvo i dizajn. Svi kandidati koji se nalaze na rang listi studijskog programa Grafičko inženjerstvo i dizajn su dužni da dođu na fakultet u 10 časova. Kandidat koji se ne pojavi na prozivci smatraće se da je odustao od upisa studijskog programa Grafičko inženjerstvo i dizajn.

   13. jula u 10 časova – studijski programi Inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu. Svi kandidati koji se nalaze na rang listi jednog od tri studijskog programa Inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu su dužni da dođu na fakultet u 10 časova. Kandidat koji se ne pojavi na prozivci smatraće se da je odustao od upisa studijskog programa Inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu.

   13. jula u 12 časova – sva četiri studijska programa iz oblasti: Mašinstva. Svi kandidati koji se nalaze na rang listama jednog od četiri studijska programa iz oblasti Mašinstva su dužni da dođu na fakultet u 12 časova. Kandidat koji se ne pojavi na prozivci smatraće se da je odustao od upisa nekog studijskog programa iz oblasti Mašinstva.

   14. jula u 10 časova – generalna prozivka neupisanih kandidata na eventualna upražnjena mesta. Tada će se moći upisati i kandidati koji nisu prijavili dati studijski program u prijavi pod uslovom da su polagali prijemni ispit. Nakon kompletne prozivke definitivno se završava upis na fakultet.

Po završetku upisa kandidati koji nisu upisani treba da podignu svoja dokumenta do 18. jula 2012. godine. Posle tog roka dokumenti neće biti sačuvani.

Ako na nekom studijskom programu ostane slobodnih mesta dati studijski program će moći upisati i lica koja su na nekom drugom fakultetu polagala odgovarajući prijemni ispit i imaju dovoljan broj bodova za upis i položen prijemni ispit (osvojenih na prijemnom ispitu minimalno 14 bodova). Upis takvih kandidata će se obaviti od 16. do 18. jula 2012. godine.

Dokumentacija za upis:

   Komplet za upis (fascikla za upis: dva ŠV-20 obrasca; indeks; dva uverenja o studiranju- dobija se na faltetu na dan upisa, uz prikaz uplatnice o triškovima upisa)
   Svedočanstva četiri razreda srenje škole (original)
   Diploma o završnom- maturskom ispitu (original)
   Izvod iz matične knjige rođenih bez obzira na datum izdavanja (original)
   Dve fotografije formata 3,5×4,5 cm
   Dokaz o uplati troškova upisa (original uplatnica)
   Dokaz o uplati troškova samofinansira (original uplatnica)