Prezentacija kompanije Atos – Siemens studentima FTN-a u funkciji stručne prakse


03.07.2012. - 00:00
Poštovani studenti,

zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da u okviru programa STRUČNA STUDENTSKA PRAKSA prisustvujete predavanju stručnjaka iz kompanije ATOS IT SOLUTIONS u cilju obavljanja stručne studentske prakse u njihovoj kompaniji. Atos je internacionalna kompanija za pružanje usluga na području informacionih tehnologija, koji se integrisao sa kompanijom Siemens IT Solutions & Services. Atos je fokusiran na biznis tehnologije koje povećavaju progres i pomažu organizacijama da kreiraju sopstvenu kompaniju budućnosti.
TEMA: Prezentacija kompanije Atos studentima FTN-a u funkciji sigurnog povezivanja kroz program stručne prakse

Želja nam je da studenti završnih godina obogate svoje teorijsko znanje sa praktičnim veštinama u kompanijama koje su visoko pozicionirane na tržištu.

Cilj je da studente FTN-a upoznamo i povežemo sa različitim poslovnim oblastima i funkcijama Atosa kroz promovisanje direktnog vida saradnje institucije iz privrede i obrazovanja.

Putem ovog linka možete saznati više o kompaniji Atos www.rs.atos.net

Prezentacija će se održati 05.07.2012.godine u svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu sa početkom u 11.00h.

Za sve informacije možete se obratiti koordinatorki za stručnu studentsku praksu dr Ivani Katić, MBA putem e-maila: ivana.katic@uns.ac.rs ili telefonom: 021 485 2160.