Konkurs Fondacije dr. Zoran Đinđić za studente i postdiplomce


07.06.2012. - 00:00
Fondacija dr Zoran Đinđić uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, AP Vojvodina otvara konkurs za finansijsku podršku studentima i postdiplomcima sa Univerziteta u Srbiji za pokrivanje putnih troškova, za odlazak na studijska putovanja, nastavak školovanja, kao i učešće na letnjim školama, naučnim i stručnim konferencijama do novembra 2012.

Program podrazumeva isključivo pokrivanje putnih troškova kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa i biće otvoren u kontinuitetu do utroška planiranih sredstava.
U okviru ovog programa nije moguće pokrivanje troškova školarine, kotizacije i smeštaja.

Mogu da se prijave studenti osnovnih, master i doktorskih studija svih univerziteta i fakulteta u Srbiji.

Konkursna dokumentacija koju je neophodno dostaviti:

   Popunjen formular
   Biografija sa slikom
   Potvrda da ste primljeni na studije, odnosno konferenciju ili letnju školu za koju su Vam potrebni putni troškovi
   Za studente je potrebno jedno pismo preporuke
   Potrebno je dostaviti potvrdu od organizatora letnje škole ili konferencije kojom se potvrđuje da kandidatu nisu obezbeđenja sredstva za pokrivanje putnih troškova
   U slučaju da su kandidatu potrebna sredstva za odlazak na studije u inostranstvo, a da je korisnik neke druge stipendije kojom se pokrivaju troškovi studija, neophodno je da dostavi potvrdu da tom stipendijom nisu pokriveni i putni troškovi.

Kompletnu dokumentaciju je potrebno poslati na mail cicovacki@fond-djindjic.org

Više informacija o programu i uslovima konkurisanja možete naći na sajtu Fondacije dr Zoran Đinđić www.fond-djindjic.org