Završni turnir ovogodišnjih „Studentskih dana sporta“


05.06.2012. - 00:00
U utorak, 05.06.2012. i sredu, 06.06.2012. u terminu od 10:00 do 17:00 časova u organizaciji Sportske organizacije Tehničar održaće se završni turnir ovogodišnjih „Studentskih dana sporta“ Fakulteta tehničkih nauka u svim sportovima. Svečana dodela medalja i pehara će biti održana u sredu po završetku svih finala. Utakmice i dodela pehara će se održati na terenima Đačkog igrališta u okviru Kampusa Novosadskog univerziteta. S obzirom da se Sportska organizacija Tehničar bavi isključivo studentskim pitanjima u oblasti sporta ove godine smo organizovali Ligu FTN-a u muškoj i ženskoj košarci, fudbalu i odbojci i muškoj rukometu, kako bi time u što većoj meri uključili studente Fakulteta tehničkih nauka u sportska zbivanja i time ih podstakli na vođenje zdravijeg života u vidu sportskih aktivnosti kao i ferplej tokom igranja.

Sama manifestacija je planirana tako da će se u utorak održati sve polufinalne utakmice dok će se u sredu održati mečevi za 1. i 3.. Za oba dana planirano je da program počne u 10.00 i završi u 17.00. U sredu nakon svih utakmica će se dodeliti pehari pobedničkim ekipama Lige FTN-a 2009. u odbojci, fudbalu, ženskoj i muškoj košarci kao i najboljim igračima u tim sportovima.

Pozivamo sve studente Novosadskog univerziteta da svojim prisustvom daju doprinos našoj manifestaciji i time pokažu da je sportu mesto na fakultetima.