Konkurs za program radne prakse u fondu – EVROPSKI POSLOVI – AP Vojvodine


21.05.2012. - 00:00
Po protokolu o saradnji između Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodine i Univerziteta u Novom Sadu koji je potpisan u Briselu 25. aprila 2012. godine, Univerzitet ponovo raspisuje konkurs za program radne prakse u Fondu „Evropski poslovi” AP Vojvodine. Konkurs će biti otvoren od 15. maja do 15. juna 2012.

Ove godine radna praksa počinje od jeseni, preciznije od septembra meseca 2012. godine i traje do maja 2013.

Fond “Evropski poslovi” AP Vojvodine i Univerzitet u Novom Sadu pozivaju sve zainteresovane studente na završnoj godini osnovnih studija, apsolvente ili studente magistarskih, odnosno master studija, za četiri pozicije sa svih smerova društvenih nauka i jednu poziciju sa prirodnih nauka da se prijave na konkurs radne prakse u Fondu „Evropski poslovi”.
Praksa će se obavljati, kako je planirano, u Fondu „Evropski poslovi“ AP Vojvodine u Novom Sadu. U okviru prakse će se mladi ljudi upoznati sa upravljanjem evropskim projektima u oblasti infrastrukture, inovacija i novih tehnologija, ali i preduzetništva, kulture, turizma i slično.

Svi zainteresovani studenti za praksu mogu poslati svoj CV, sa naznakom “Praksa u fondu Evropski poslovi” na e-mail adresu karijerauns@gmail.com

Više informacija o Fondu „Evropski poslovi“ i njihovim aktivnostima možete videti na sajtu vojvodinahouse.rs