Nagrađeni studenti u školskoj 2010/2011. godini


07.05.2012. - 00:00
Svečana dodela nagrada studentima Univerziteta u Novom Sadu za postignut uspeh u školskoj 2010/2011. godini biće održana 22. maja 2012. godine u 12 časova u Amfiteataru Tehnološkog fakulteta.
Na svečanosti će biti uručene sledeće nagrade:

   nagrade najboljim studentima fakulteta,
   izuzetne nagrade za završene studije,
   izuzetne nagrade za uspeh u toku studiranja,
   nagrade za vrhunske rezultate u umetnosti,
   nagrade za vrhunske rezultate u sportu,
   nagrade „Mileva Marić Ajnštajn“ i
   izuzetne nagrade za naučni i stručni rad.

Spiskovi studenata koji su pozvani na svečanu dodelu nagrada nalaziće se na oglasnim tablama fakulteta a mogu se videti i na sajtu Univerziteta po gore navedenim kategorijama.
Ostali studenti koji su dobili nagradu za završene studije i nagradu za uspeh u toku studija (za ostvarenu ukupnu prosečnu ocenu 9,50), svoje diplome mogu preuzeti u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata, Dr Ilije Đuričića 3 (u okviru Doma Bajić) u periodu od 26. maja do 30. juna 2012. godine, radnim danom od 9.00 do 15.00 časova.
Novčane nagrade dodeljuju se za:

   nagrade najbolji student Fakulteta,
   nagrade za završene studije (izuzetna nagrada i nagrada),
   nagrade za uspeh u toku studija (izuzetna nagrada),
   nagrade za vrhunske rezultate u umetnosti,
   nagrade za vrhunske rezultate u sportu i
   nagrade “Mileva Marić Ajnštajn”.

Studentima koji primaju više nagrada za koje su predviđene i novčane nagrade, dodeljuje se samo jedna novčana nagrada i to za onu nagradu koja se studentu dodeljuje a za koju je predviđen najveći iznos, izuzev za Nagradu „Mileva Marić Ajnštajn“, Nagradu za vrhunske rezultate u sportu i Nagradu za vrhunske rezultate u umetnosti koje se dodeljuju u novčanom iznosu bez obzira na druge novčane nagrade koje student prima.
Novčane nagrade se mogu preuzeti od 22. maja do 31. oktobra 2012. godine u filijali Vojvođanske banke na SPENS-u, Sutjeska 3. Prilikom preuzimanja novčane nagrade neophodno je poneti na uvid lični dokument (ličnu kartu ili indeks).