Studenti Fakulteta tehničkih nauka pobedili na 3. PR takmičenju


27.04.2012. - 00:00
Na 3. PR takmičenju studenata Vojvodine prvo mesto osvojila je ekipa „PRojektuj se!“, koju su činili studenti sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Angela Sladić, Snežana Milović, Jasmina Dobrilović, Ivana Petaković i Mila Munćan bile su najuspešnije u prezentaciji pred žirijem i u jakoj konkurenciji u finalu zauzele su prvo mesto.
Druga je bila ekipa „Mali zeleni“ sa Fakulteta za menadžment u Sremskim Karlovcima i Akademije umetnosti u Novom Sadu, dok je treće mesto osvojila ekipa „PRijatelji“ sa Fakulteta za pravne i poslovne studije u Novom Sadu. Četvrto mesto pripalo je ekipi „Krava muzara“ u kojoj su nastupili studenti sa Ekonomskog fakulteta u Subotici, dok je peto mesto u finalu osvojila ekipa „Otisak“ sastavljena od studenata sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.
Stručni žiri u sastavu Ivan Jakšić, Marijeta Lazor, Danilo Koprivica, Srba Jovanović i Sonja Konakov imao je težak zadatak da oceni javne prezentacije timova, a koliko su imali težak zadatak svedoči i mala bodovna razlika koja je na kraju odlučivala konačan plasman ekipa.
Za sve učesnike finala, koje je juče održano na Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, obezbeđeni su prigodni pokloni, a svi članovi prvoplasiranog tima nagrađeni su digitalnim fotoaparatima, kao i sa mesec dana prakse sa EXIT PR timom i radom u Press centru tokom ovogodišnjeg festivala. Drugoplasirana ekipa osvojila je komplet ulaznica za EXIT festival, a trećeplasirana učešće na međunarodnoj PR konferenciji. Svi učesnici završnice nagrađeni su stručnom literaturom iz oblasti odnosa s javnošću.
Na 3. PR takmičenje studenata Vojvodine „PRimer 2012” prijavila se 31 ekipa odnosno 132 takmičara sa ukupno 11 državnih i privatnih visoko-obrazovnih institucija u Novom Sadu i okolini.

CENTAR ZA ODNOSE S
JAVNOŠĆU NOVOG SADA
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.