Studenti FTN-a osvojili III mesto na TIMES polufinalu u Švedskoj


13.02.2012. - 00:00
Ekipa Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada osvojila je treće mesto na TIMES evropskom polufinalu u rešavanju poslovnih studija slučaja održanog od 1. do 3. februara u Linčopingu, Švedska.
Ekipa u sastavu Sonja Martinov, Marko Balinović, Aleksandar Gabrić i Jovan Muškinja, svi studenti Investicionog Menadžmenta na departmanu za IIM i svi članovi studentske organizacije ESTIEM, pod mentorstvom Prof. Dušana Dobromirova, Docenta Mladena Radišića i asistenta Miroslava Ferenčaka takmičila se u veoma izazovnoj grupi sa fakultetima iz Švedske, Finske, Nemačke, Španije, Turske i Srbije. Ispred ekipe FTN-a su bili ekipa iz Darmštada (Nemačka) koja je prošlogodišnji pobednik u finalu ovog takmičenja i ekipa iz Lunda (Švedska). Lošije plasirane su bile ekipe sa Univerziteta u Madridu, Tehničkog Univerziteta u Istanbulu, FON-a iz Beograda, Univerziteta Vaasa (Finska) i Univerziteta Lulea (Švedska).

Sve čestitke našoj ekipi što je, još jednom, pokazala da može da se nosi i sa jakom konkurencijom koja dolazi sa nekih od najboljih univerziteta u Evropi.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.