Elektronska overa semestra


17.01.2012. - 00:00
U cilju pojednostavljenja overe semestra, Fakultet tehničkih nauka uvodi elektronsku overu semestra.
Svi studenti, upisani na osnovnim akademskim studijama od prve do četvrte godine i studenti master akademskih studija prve godine i druge godine (gde nastava traje 1,5 i dve godine) overavaju semestar.

Za overu je potrebno:
Uplatiti administrativne troškove na žiro račun fakulteta sa pozivom na perosnalni broj (koji student može da vidi na studentskom web servisu):

   1.000,00 dinara (za studente bez zaostalih ispita)
   2.000,00 dinara (za studente sa zaostalim ispitom)

Uplata mora biti proknjižena najkasnije do 31.01.2012. godine u suprotnom će studentski nalog biti u minusu i neće moći da se koristi za prijavu ispita u narednom ispitnom roku.

Nije potrebno da se dolazi na šalter studentske službe u ranije naznačenom periodu za overu semestra (23.01.- 03.02.2012.) osim u slučajevima koji su dole navedeni:

   studenti koji uslovno slušaju predmete iz naredne godine moraju podneti molbu za nastavak slušanja nastave iz letnjeg semestra.

   studenti koji plaćaju školarinu moraju doneti dokaz o uplati školarine radi evidencije (moraju biti uplaćene sve rate prema ugovoru)

Nakon završetka overe semestra biće napravljene nove nastavne grupe. Liste će biti istaknute do početka nastave u letnjem semestru, najkasnije do 17.02.2012. godine.

Prilikom upisa 2012/13. školske godine vršiće se provera ispunjenosti obaveza i tada će se zaduživati studenti za slušanje neodslušanih predmeta.