Novogodišnji broj FTN novina


26.12.2011. - 00:00
U ovom novogodišnjem broju FTN novina upoznajte upravo Gojka Miljkovića, čije je ime upisano pored ovog jubilarnog broja. Kako su praznici vreme kada se prenose želje i pozdavi, kontaktirali smo čelne ljude nauke i obrazovanja koji su vam preko FTN novina uputili čestitke.

Na kraju 2011. godine naš fakultet može da se pohvali sa brojkom od 14.000 diplomiranih inženjera za 51. godinu postojanja. U ovom novogodišnjem broju FTN novina upoznajte upravo Gojka Miljkovića, čije je ime upisano pored ovog jubilarnog broja. Kako su praznici vreme kada se prenose želje i pozdavi, kontaktirali smo čelne ljude nauke i obrazovanja koji su vam preko FTN novina uputili čestitke. Na kraju ove godine još nekoliko značajnih događaja: prenosimo vam utiske Nemanje Rakićevića koji je nagrađen kao najbolji student Univerziteta u Novom Sadu; pročitajte kako je obeleženo 40. godina studija elektrotehnike i 15. godina od osnivanje arhitekture. Iako je ovo 13. broj, sigurni smo da nije baksuzan. U ovom broju smo razgovarali sa studentima koji su hrabrošću i voljom prevazišli zdravstvene probleme, potom sa timom koji projektuje bicikli na solarnu energiju. Pročitajte utiske kolege Andora koji se penjao na Himalaje i kolege Vuka koji se bavi izradom srednjovekovne opreme.

Redakcija FTN novina želi vam svako dobro u sledećoj godini i obećavamo vam da ćete i u 2012. svakog meseca na hodnicima zaticati vaše FTN novine.