Promovisan 14.000. inženjer Fakulteta tehničkih nauka


22.12.2011. - 00:00
U subotu 17.12.2011. godine sa početkom u 11 časova u svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka, održala se svečana promocija i dodela diploma master inženjerima.

Gojko Miljković, master inženjer elektrotehnike i računarstva, osnovne akademske i master akademske studije završio je na studijskom programu Računarstvo i automatika, smer automatika i upravljanje sistemima, promovisan je kao 14.000. inženjer od osnivanja Fakulteta tehničkih nauka.

Gojko za FTN novine kaže da je veoma iznenađen i počastvovan, jer je upravo on jubilarni 14.000. master inženjer.

   Veoma sam zadovoljan znanjem koje sam dobio na FTN-u i mislim da ću ga maksimalno iskoristiti u profesionalnom smislu – ističe Gojko, koji je ujedno poželeo Fakultetu da i dalje prednjači po broju studenata i kvalitetu nastave na Univerzitetu u Novom Sadu.

Fakultet tehničkih nauka je i na ovoj promociji dodelio novčane nagrade najboljim studentima u svim oblastima koje se izučavaju na fakultetu. Fakultet tradicionalno nagrađuje i najboljeg od najboljih, a u ovoj promociji imali smo čak 3 najbolja studenta:

   Filip Niketić, master inženjer građevinarstva, osnovne akademske i master akademske studije završio na građevinarstvu, smer konstrukcije, za 5 godina i 1 mesec, sa prosečnom ocenom 9.96.
   Zorica Knežević, master inženjer industrijskog inženjerstva i menadžmenta, osnovne akademske i master akademske studije završila na studijskom programu inženjerski menadžment, smer investicioni menadžment, za 5 godina i 1 mesec, sa prosečnom ocenom 9.94.
   Savić Srđan, master inženjer mehatronike, osnovne akademske i master akademske studije završio na studijskom programu mehatronika, robotika i automatizacija, za 5 godina i 0 meseci sa prosečnom ocenom 9.94.

Do sada FTN je upisalo 55 914 studenata, a diplome inženjera steklo je 14 112 studenata.
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.