RAZVOJ I UPRAVLJANJE ŽIVOTNIM CIKLUSOM PROIZVODA


21.12.2011. - 00:00
U saradnji sa Politehničkim univerzitetom iz Torina (Italija) razvijen je NOVI master akademski program Industrijskog inženjerstva pod nazivom „Razvoj i upravljanje životnim ciklusom proizvoda“.

Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment, Centar za razvoj i menadžment proizvoda MyProduct u saradnji sa Politehničkim univerzitetom iz Torina (Italija) razvili su NOVI master akademski program Industrijskog inženjerstva pod nazivom „Razvoj i upravljanje životnim ciklusom proizvoda“.

Nastava se izvodi u novoizgrađenoj laboratoriji na najnovijoj verziji Siemens PLM softvera. Po završetku studija kandidatima će pored stečene master diplome biti dodeljen i sertifikat kompanije Siemens o završenoj obuci. Razvijena je i kompletna literatura za sve predmete na srpskom jeziku.
U okviru međunarodnog TEMPUS projekta, kompatibilni PLM master studijski programi su razvijeni na univerzitetima u Skoplju, Zagrebu i Splitu na osnovu kojih je formirana PLM-InNet međunarodna mreža centara u okviru koje je takođe moguće putem studentske razmene odslušati i položiti željene predmete.

Upis studenata na master studije: februar 2012. godine. Nastava će se izvoditi u vikend terminima.

Za dodatne informacije o međunarodnom TEMPUS projektu i PLM-InNet međunarodnoj mreži posetite:
www.master-plm.net

Za aktivnosti Centra za razvoj i menadžment proizvoda MyProduct posetite:
www.myproduct.rs