Takmičenje: Tražimo eksperta


21.12.2011. - 00:00
Vega IT Sourcing je kompanija iz Novog Sada koja se bavi razvojem software-a. Firma je osnovana početkom 2008. godine od strane dva iskusna projektanta software-a. Kompanija Vega IT Sourcing je specijalizovana za razvoj software-a koristeći Microsoft tehnologije i open source proizvode koji su bazirani na Microsoft tehnologijama.
Kompanija je počela sa idejom da se angažuju najbolji ljudi u Srbiji kako bi obezbedila konstantan kvalitet svojim klijentima. Sada i vi možete da postanete deo našeg tima ili da jednostavno učestvujete u takmičenju i osvojite vredne nagrade bez ikakvih obaveza!

Ukoliko ste:

   studenti osnovnih ili master studija,
   niste zaposleni (ni na fakultetu).

Prijavite se na sledeću e-mail adresu: takmicenje@vegaitsourcing.rs. Prijava traje do 20. februara 2012. godine. Nakon isteka roka za prijavu (20.02.2012.) svi učesnici će dobiti zadatak na e-mail adresu sa koje su se prijavili i rok od 7 dana da zadatak završe i pošalju na adresu koju ćemo kasnije objaviti. Tekst zadatka će takođe biti objavljen na ovom sajtu.
Takmičenje je individualnog karaktera.
Za izradu zadatka učesnici će koristiti besplatnu verziju “VisualStudio 2010“ i Open Source .NET projekte, a sam zadatak će biti implementiran u .NET i C# programskom jeziku.
Radove će pregledati stručnjaci iz Vega IT Sourcing, a očekujemo da će radovi biti pregledani za 14 dana.

Za najbolje radove smo pripremili vredne novčane nagrade:

   Prvo mesto: 500 EUR
   Drugo mesto: 300 EUR
   Treće mesto: 200 EUR

Više informacija o takmičenju pogledajte na sledećem linku:
www.trazimo-eksperta.com

VEGA ČINI „SOFTWARE DEVELOPMENT” ISTINSKIM UŽITKOM! POKUŠAJTE TO I VI!
 

  • Nije moguće prikazati sliku.