Univerzitetski program radne prakse


21.12.2011. - 00:00
Raspisan je konkurs za UNIVERZITETSKI PROGRAM RADNE PRAKSE u Skupštini, Pokrajinskoj vladi, pokrajinskim organima uprave i fondovima, direkcijama i zavodima čiji je osnivač Autonomna Pokrajina Vojvodina. U osmogodišnjem trajanju Programa preko 250 učesnika svršenih studenata, apsolvenata, postdiplomaca Univerziteta u Novom Sadu, imalo je priliku da se upozna i učestvuje u radu pokrajinskih organa uprave. Od ovog broja 30% je nastavilo sa radom u mestima obavljanja prakse, a samim učešćem u Programu se stiče SERTIFIKAT koji je značajno obogatio poslovnu biografiju svakog učesnika. Sertifikat predstavlja jedinstven dokument jer je potpisan od strane najviših predstavnika vlasti u Vojvodini: predsednika Skupštine AP Vojvodine, predsednika Vlade AP Vojvodine i rektora Univerziteta u Novom Sadu.

Prošle godine, Univerzitet u Novom Sadu je u saradnji sa Skupštinom AP Vojvodine proširio projekat Univerzitetskog programa radne prakse i na jedinice lokalnih samouprava na teritoriji AP Vovjodine, tako da se studentima otvara više mogućnosti obavljanja radnih praksi.
Kandidati mogu da se prijave za učešće u oba programa radne prakse i ne treba da dostavljaju posebnu dokumentaciju za svaki Program, već samo da popune prijavne formulare tako da označe oba Programa.

   Trajanje radne prakse: januar 2012. – jul 2012.
   Konkurs je otvoren do 30. decembra 2011.

Popunjenu prijavu sa traženom dokumentacijom podneti lično (radnim danom od 9.00 do 15.00 časova) ili poštom na adresu:
Univerzitet u Novom Sadu,
Trg Dositeja Obradovića 5
(daktilobiro, 4 sprat, kancelarija 401/402)
21000 Novi Sad
sa naznakom:
“Konkurs za Program radne prakse u Skupštini, Pokrajinskoj vladi, pokrajinskim organima uprave i fondovima, direkcijama i zavodima čiji je osnivač APV”

Dodatne informacije u vezi sa random praksom možete pronaći na zvaničnoj prezentaciji Univerziteta u Novom Sadu: www.uns.ac.rs ili na: www.razvojkarijere.uns.ac.rs, putem mail-a: karijera@uns.ac.rs ili na telefon: 021 485 2041.