Poseta SeSWA Expo Izložbi


17.11.2011. - 00:00
U okviru ISWA Beacon konferencije biće organizovana Izložba SeSWA Expo – prezentacija kompanija iz oblasti komunalne opreme, usluga i projekata.

Departman za Inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu je, u nameri da omogući svojim studentima da se upoznaju i ostvare dragocene kontakte sa renomiranim firmama iz oblasti, predvideo organizovanu posetu studenata svih nivoa studija Izložbi SeSWA Expo u SREDU, 30. novembra, od 17 do 19 časova.

U okviru ISWA Beacon konferencije biće organizovana Izložba SeSWA Expo – prezentacija kompanija iz oblasti komunalne opreme, usluga i projekata. Predstaviće se: GMI – Global Methane Initiative –US EPA (Agencije za zaštitu životne sredine SAD), LaFarge, JKP Medijana–Niš, Brantner,ASA, Dume Trade – Slovenia, Asocijacija za upravljanje čvrstim otpadom – SeSWA, koja se bavi promocijom savremenih principa upravljanja otpadom kao i razvojem zakonskih i institucionalnih okvira za podršku razvoja sektora upravljanja otpadom u Republici Srbiji, i drugi. Izložba SeSWA Expo će biti postavljena u Master hali na Novosadskom sajmu.

Prijave se vrše putem mail adrese: ftnmarketing@uns.ac.rs
Subject: POSETA SESWA EXPO IZLOŽBI
Potrebni podaci: IME I PREZIME, GODINA STUDIJA, e-mail adresa
Rok za prijavu: 29.11.2011.

Više informacija o Konferenciji, možete pogledati na: www.iswabeacon.rs
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.