OSA Računarski inženjering održala prezentaciju – Najnovije tehnologije – Autodesk Design Suite


19.10.2011. - 00:00
Firma „OSA“ Računarski inženjering održala je prezentaciju kompletnog portfolia Autodeskovih proizvoda pod temom „Najnovije tehnologije – Autodesk Design Suite paketi.
Prodekan za nauku i međunarodnu saradnju Fakulteta tehničkih nauka prof. dr Janko Hodolič na prezentaciji proizvoda istakao je da fakultet sa firmom OSA ima dugogodišnju saradnju i odlične partnerske odnose. – Samo u toku 2010. godine FTN je dobio stotinu Autodeskovih proizvoda, kao i komplet od 25 licenci koje se nalaze u našem računarskom centru – rekao je prof. dr Janko Hodolič.

Na prezentaciji su predstavljene najnovije tehnologije na polju dizajna, projektovanja, izrade digitalnih prototipova (vizualizacije) i izrade tehničke dokumentacije, sa posebnim naglaskom na nove komplete programa koje je Autodesk namenio projektovanju u mašinskoj industriji, arhitekturi i građevinarstvu, a predstavljena je i ponuda najnovijih
plotera Canon-a i Océ-a. Kompanija “OSA Računarski inženjering” je jedini ovlašćeni distributer Autodesk proizvoda na teritoriji cele bivše Jugoslavije i Albanije, Océ proizvoda na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, kao i Canon proizvoda na teritoriji Srbije. Autodesk je vodeći svetski proizvođač CAD softvera a njegovi proizvodi, pre svega AutoCAD, postali su standard na ovom polju.
 


   (1)