AIESEC Week


14.10.2011. - 00:00
Svakog oktobra, sa početkom školske godine, studentska organizacija AIESEC organizuje promotivno-edukativni projekat “AIESEC Week”. Cilj projekta je upoznavanje studenata sa nekim od trenutno aktuelnih tema u poslovnom svetu kroz seriju seminara i interaktivnih radionica koje će voditi kompetentni predavači iz Eduka Centra, ADIŽES Insituta ali i sami članovi naše organizacije. Teme projekta su takođe usko vezane za iskustvo i mogućnosti koje AIESEC pruža svojim članovima.

Agenda predavanja i radionica:

   17. Oktobar – HR i Liderstvo
   18. Oktobar – PR i Javni nastup
   19. Oktobar – Finansije
   20. Oktobar – Marketing i Prodaja

Kao poslednji segment projekta, u petak 21. oktobra, na Ekonomskom Fakultetu Subotica odeljenje u Novom Sadu biće održan „Company Day” na kom će učestvovati partneri projekta. Partneri projekta će na štandovima u holu fakulteta predstavljati studentima svoje kompanije. Taj događaj će biti idealna prilika da se studenti upoznaju sa kompanijama, stupe u direktan kontakt sa rukovodećim osobama i sazanaju više o samom poslovanju naših partnera. Isto tako, kompanije će imati mogućnost upoznavanja sa studentima kao njihovim budućim kadrovima.

U istom periodu realizacije projekta ”AIESEC Week”, biće organizovane prezentacije „Upoznaj AIESEC” gde će studentima Univerziteta u Novom Sadu biti predstavljena organizacija čiji je glavni cilj prijavljivanje za članstvo što većeg broja talentovanih studenata, željnih sopstvenog razvijanja, za članstvo u organizaciju.

Više informacija o samom projektu kao i prijave za radionice možete naći na našem sajtu http://www.aiesec.org.rs/aiesec-week-2/

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2100 univerziteta u preko 110 zemalja i teritorija sa preko 60.000 članova, AIESEC je prepoznata od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu. Svojim inovativnim pristupom razvijanju mladih ljudi, AIESEC omogućava studentima izgradnju ličnih mreža i otkrivanje njihovog usmerenja i ambicija za budućnost. AIESEC je organizacija koja stvara lidere, stvarajući mrežu ljudi koji imaju pozitivan uticaj na društvo.

Igor Stefanovski
Marketing menadzer
csstefaneli@gmail.com