Održana prva letnja škola PLM-a Split 2011 sa učešćem studenata FTN-a


27.06.2011. - 00:00
U terminu 13. do 17. juna 2011. godine održana je prva letnja škola PLM-a pod nazivom 1st International Summer School – Product Lifecycle Management – from Business Strategy to Sustainable Development. U radu škole učestvovali su predstavnici Fakulteta tehničkih nauka sa master studija Razvoj i upravljanje životnim ciklusom proizvoda Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Letnja škola je održana u okviru Tempus projekta MAS – PLM (No.144959 TEMPUS-2008-IT-JPRC), prilikom čega je studentima FTN-a obezbeđen boravak u Splitu i slušanje predavanja vezanih za tematiku njihovih master studija.
Domaćin letnje škole je bio Fakultet za elektrotehniku, strojarstvo i brodogradnju u Splitu. Pored studenata iz Srbije letnjoj školi su prisustvovali i studenti iz Italije, Japana, Hrvatske i Makedonije.
Učesnici letnje škole sa Fakulteta tehničkih nauka:

   Dr Zoran Anišić, vanr. prof. – koorganizator i predavač
   Najuspešniji studenti Master akademskih studija Razvoj i upravljanje životnim ciklusom proizvoda: Angela Sladić, Anja Orčik, Miloš Korać, Jelena Marković i Ana Jović

Za dodatne informacije o međunarodnom TEMPUS projektu i Product Lifecycle Management International Network – PLM InNET posetite:
www.master-plm.net

Za aktivnosti Centra za razvoj i menadžment proizvoda MyProduct posetite:
www.myproduct.rs
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.