Pomozite našim studentima da pobede na svetskom finalu u New Yorku


27.06.2011. - 00:00
Tim studenata sa Departmana za računarstvo i automatiku pobedio je u aprilu u Beogradu na Mikrosoftovom studentskom takmičenju “Imedžin kup” (Imagine Cup). Kao pobednici ovog prestižnog takmičenja u julu ove godine predstavljaće Srbiju na istoimenom svetskom finalu u Njujorku.

Od 20. juna je otvoreno online glasanje za nagradu publike na svetskom finalu, te možete i vi glasati za naš tim i tako našim kolegama pomognete da dođu do pobede. Sve što je potrebno da uradite je da odete na sledeću adresu:

   www.imaginecup.com/worldwide-finals/peoples-choice-award/view-and-vote.aspx?r=6495

Popunite anti-bot proveru i pritisnete dugme “Like” ispod videa. Nakon toga ćete izabrati sa kojim nalogom želite da glasate (Facebook, Twitter, Gmail, Yahoo mail, MSN) i potvrdićete glasanje. Možete glasati više puta, sa svakim nalogom po jednom. Potrebno je samo da između dva glasanja zatvorite web pretraživač, i da ga otvorite ponovo.

Novosadski tim “4K -Join”, (Dejan Mijić, Bojan Bogovac, Mihalj Šagi i Dejan Milinkov) predstavio je najbolje rešenje na nacionalnom nivou na temu “Zamislite svet u kome tehnologija pomaže u rešavanju najtežih problema današnjice”.
Pobednički projekat “HAUS” odnosi se na uštedu električne energije, a baziran je na upotrebi interneta i platforme “Vindovs fon 7” (Windows Phone 7).
 

  • Nije moguće prikazati sliku.