Rezultati Restart-ovog konkursa BAJKIRAJ SE!


06.06.2011. - 00:00
Na konkurs BAJKRAJ SE! u organizaciji Restart Tima sa Departmana za arhitekturu i urbanizam, Zavoda za izgradnju grada Novi Sad i Novosadske biciklističke inicijative pristiglo je 35 radova. Povodom toga obaveštavamo Vas o konačnim rezultatima i autorima odabranih rešenja, koja će u narednom periodu biti izvedena na platou ispred SPENS-a u Novom Sadu.

Nakon pregledanja pristiglih radova, stručni žiri je odlučio da dva rada budu realizovana, a da jedan rad bude otkupljen. Na ovakvu odluku žirija, uticala je količina pristiglih radova i stepen razrade priloga kao i veliki trud koji su kandidati uložili.
Resenja koje je žiri odabrao za izvođenje i dele prvo mesto :

   270888 / autor: Dimitrije Nikolić, Fakultet tehničkih nauka, Departman za arhitekturu i urbanizam
   101010 / autor: Tihomir Janjušević, Fakultet tehničkih nauka, Departman za arhitekturu i urbanizam
   (napomena: radovi su poređani po abecednom redosledu imena autora)
   Rešenje koje je žiri odabrao za otkup :
   111222 / autori: Krsto Radovanović i Dejan Mitov, Fakultet tehničkih nauka, Departman za arhitekturu i urbanizam
   Zavod za izgradnju grada Novi Sad, Restart Tim i Novosadska biciklistička inicijativa se zahvaljuju svima, koji su učestvovali i doprineli da ovaj važan deo projekta bude u duhu kvalitetnog i zanimljivog arhitektonskog konkursa. Čestitamo svim nagrađenim autorima i autorima pobedničkih rešenja. Povodom uspešno završenog konkursa BAJKRAJ SE! u toku su pripreme za izložbu o kojoj ćemo Vas blagovremeno obavestiti. Za sada Vam predstavljamo samo nagrađene radove.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.