Univerzitetske nagrade – novčana nadoknada


19.05.2011. - 00:00
Prilikom podizanja nagrade neophodno je poneti na uvid lični dokument (ličnu kartu).

Studenti Univerziteta u Novom Sadu koji su nagrađeni za postignut uspeh u školskoj 2009/10. godini novčane nagrade mogu podići od 24. maja do 31. oktobra 2011. godine u filijali Vojvođanske banke na SPENS-u, Sutjeska 3. Prilikom podizanja nagrade neophodno je poneti na uvid lični dokument (ličnu kartu).
Novčane nagrade dodeljuju se za: Nagradu najbolji student Univerziteta, Nagradu za ostvareni uspeh u toku studiranja (izuzetna nagrada i nagrada) i Nagradu za ostvareni uspeh u prethodnom studiranju (izuzetna nagrada), Nagradu za vrhunske rezultate u umetnosti, Nagradu za vrhunske rezultate u sportu, Nagradu “Saša Popović” i Nagradu “Mileva Maric Ajnštajn”.
Studentima koji primaju više nagrada za koje su predviđene i novčane nagrade, dodeljuje se samo jedna novčana nagrada i to za onu nagradu koja se studentu dodeljuje a za koju je predviđen najveći iznos, izuzev za Nagradu „Mileva Marić Ajnštajn“ i nagrade za vrhunske rezultate u sportu i u umetnosti koje se dodeljuju u novčanom iznosu bez obzira na druge novčane nagrade koje student prima.

Više informacija na sledećem linku: www.uns.ac.rs/sr