IDI NA PRAKTIČNO LETOVANJE


17.05.2011. - 00:00
Da li tražiš avanturu ovog leta? Želiš da provedeš šest nedelja u inostranstvu? Zanimaju te druge kulture? Hoćeš da doprineseš pozitivnim promenama u svetu? AIESEC prakse su prava stvar za tebe. Razvojne prakse AIESEC-a ti omogućuju da se priključiš projektima naše organizacije u Mađarskoj, Rumuniji, Češkoj, Turskoj, Grčkoj, Poljskoj, Rusiji ili možda čak u Kini, Indiji, Indoneziji ili Brazilu na teme poput rada sa decom, ekologije, obrazovanja, kulturne tolerancije, marketinga, finansija, bankarstva i slično. Pored rada na projektima, studentima se takođe pruža prilika za rad u raznim kompanijama, ustanovama kao i nevladinim organizacijama.
Odlaskom na praksu, studenti imaju mogućnost da dožive kulturu kao stanovnici tih zemalja, sticanja timskog iskustva, sticanja prijatelja iz svih krajeva sveta, usavrše znanje engleskog jezika i unaprede svoj CV.
Prezentacija će se održati u četvrtak, 19. maja, u učionici 101 na Fakultetu Tehničkih Nauka sa početkom u 19 časova.
Za odlazak na praksu nije bitna godina studiranja niti prosek studiranja.
Aplikaciju možete pronaći na sajtu www.aiesec.org.rs/prakse

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u preko 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Poseduje inovativni proces razvoja koji je sastavljen od izuzetnog liderskog iskustva i globalnog programa razmene.