Promocija em2-stem, novog programa mobilnosti studenata i osoblja, na Fakultetu tehničkih nauka


18.03.2011. - 00:00
Obaveštavamo sve zainteresovane da će se u utorak, 22. marta u 13h u svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka, održati prezentacija novog programa mobilnosti studenata i osoblja, EM2- STEM, na kojoj ćete imati priliku da čujete informacije i postavite pitanja vezana za ovaj program razmene.

EM2-STEM je treći projekat mobilnost studenata i osoblja na Univerzitetu u Novom Sadu koji finansira EU u okviru akcije 2 Erasmus Mundus. Specifičnost mreže EM2-STEM je ta da ona nije otvorena za sve oblasti studiranja na UNS-u, već za discipline koje pripadaju INŽENJERSKIM NAUKAMA, PRIRODNIM NAUKAMA, TEHNOLOŠKIM NAUKAMA I PREDUZETNIŠTVU U NAUCI.

Studenti i osoblje sa Univerziteta u Novom Sadu, moći će da se prijavljuju isključivo za boravak na partnerskim univerzitetima iz EU, a oni su: CITY UNIVERSITY LONDON (V. Britanija), LAPPEENRANTA UNIVERSITY OF TECHNOLOGY (Finska), FREIE UNIVERSITY BERLIN (Nemačka), UNIVERSITY OF LIMERICK (Irska), UNIVERSITY OF WARSAW (Poljska), WROCLAW UNIVERSITY OF TECHNOLOGY (Poljska), TECHNICAL UNIVERSITY OF CLUJ-NAPOCA (Rumunija), UNIVERSITY OF BUCHAREST (Rumunija). Konkursni rok traje do 15. aprila 2011. godine, a više informacija možete pronaći na sajtu www.em2stem.eu/index.asp