KONTEH 11


02.03.2011. - 00:00
Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad, želeći da studentima i diplomcima Univerziteta u Novom Sadu predstavi mogućnosti zaposlenja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji, organizuje KONTEH 11- Sajam zapošljavanja i stručnih praksi, na najvećem fakultetu u Republici Srbiji, Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

KONTEH predstavlja jedinstveni sajam, koji pored prilika za zapošljavanje od prošle godine nudi i raznovrsnu ponudu stručnih praksi, i kao takav može da poveže kompanije sa dve bitne tačke za njihov razvoj: obrazovnim institucijama i ljudskim resursima (studentima, odnosno diplomcima kao kandidatima za posao).Sajam će se održati 16. i 17. marta 2011. godine u prostorijama Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Od 01. februara otvorena je baza za unos biografija. KONTEH pruža kompanijama mogućnost da se predstave i upoznaju sa najkvalitetnijim visoko obrazovnim kadrom koji dolazi sa Univerziteta u Novom Sadu i to kroz direktan kontakt sa zainteresovanim studentima i diplomcima tokom dva dana trajanja sajma, gde se nudi mogućnost obavljanja prvog intervjua već na licu mesta.

Uspeh ovog projekta potvrđuje broj kompanija koje su prethodnih godina uzele učešće na sajmu, broj posetilaca i broj ostavljenih podataka u elektronskoj bazi. U protekle četiri godine prikupljeno je preko 3500 biografija, a Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu KONTEH 07 proglasio je najboljim sajmom zapošljavanja održanim do tada u Novom Sadu pod pokroviteljstvom tog sekretarijata.

Značaj Sajma u proteklom periodu prepoznali su Univerzitet u Novom Sadu, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, Pokrajinski sekretarijati, Nacionalna služba za zapošljavanje i mnogi drugi.

Sve detalje možete pronaći na našem sajtu: www.konteh.org