FTN na Sajmu obrazovanja PUTOKAZI 2011


21.02.2011. - 00:00
Fakultet tehničkih nauka će nastupiti na 7. međunarodnom Sajmu obrazovanja “Putokazi” koji će se održati od 24. do 26. februara u Master hali Novosadskog sajma. Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova, a ulaz je besplatan za đake i studente uz đačku knjižicu i indeks. Sajam će svečano otvoriti prof. dr Žarko Obradović, Ministar prosvete Republike Srbije u četvrtak, 24. februara u 10 časova u Auli Master centra.
Sajam “Putokazi” je događaj koji afirmiše obrazovne institucije srednjoškolskog i visokoškolskog nivoa u zemlji i inostranstvu, a zainteresovanim za nastavak školovanja i stručno usavršavanje pruža potrebne informacije o uslovima upisa. Fakultet tehničkih nauka će predstaviti novu kampanju za UPIS 2011, a svi zainteresovani za studiranje imaće priliku da na vreme prikupe podatke o studijskim programima, uslovima upisa i prijemnim ispitima.

U isto vreme biće održane još dve sajamske priredbe: Salon knjiga i Art Expo.
17. međunarodni Salon knjiga je manifestacija kreativnog stvaralaštva, koja okuplja ljude iz oblasti književnosti, izdavaštva, medija. Predstavlja šestodnevnu knjižaru s ponudom više hiljada naslova, a prepoznatljiva je po pratećoj manifestaciji “Dani Laze Kostića”. 16. izložba umetnosti Art Expo predstaviće veliku galeriju umetničkih slika, rukotvorina i drugih vidova likovnih ostvarenja, a značajan segment ove manifestacije je priznanje “Sava Šumanović” za izuzetne domete u umetničkom izrazu. I na ove dve priredbe ulaz je slobodan za đake i studente uz indeks ili đačku knjižicu.
Posetite štand Fakulteta tehničkih nauka od 24. do 26. februara na Sajmu obrazovanja „PUTOKAZI“!
Više informacija o Sajmu obrazovanja „PUTOKAZI“ možete pogledati na:

   www.sajam.net/live/Kalendar_priredbi/2011/Putokazi