FTN na međunarodnim sajmovima IFAM i INTRONIKA u Novom Sadu


31.01.2011. - 00:00
Fakultet tehničkih nauka nastupiće na Sajmu automatike, robotike i mehatronike “IFAM” i na stručnoj manifestaciji industrijske i profesionalne elektronike “INTRONIKA” od 2. do 4. februara 2011. godine na Novosadskom sajmu.
Na sajamskim priredbama IFAM & INTRONIKA Srbija 2011, biće predstavljeno 15 direktnih izlagača, od kojih su deset iz zemlje, a ostali dolaze iz Slovenije, Austrije i Turske, kao i 13 zastupnika preduzeća iz Nemačke, Velike Britanije i Japana.
Biće to prilika da se na jednom mestu predstavi ponuda najpoznatijih domaćih i svetskih proizvođača u tim oblastima, ostvare kontakti i proširi poslovna saradnja.
U okviru te sajamske manifestacije biće održan i poslovni forum, na kom će predavanja održati profesori sa Fakulteta tehničkih nauka.
Program predavanja u okviru poslovnog foruma, možete pogledati ovde.
ICM International je kompanija iz Slovenije koja organizuje sajamske priredbe “B2B” prirode, a sa kojom je Fakultet tehničkih nauka sklopio sporazum o partnerstvu. Saradnja će Fakultetu tehničkih nauka pružiti priliku da afirmiše studijske programe i rezultate rada i da ih predstavi javnosti i poslovnim sistemima. Kompanija ICM International prethodno je uspešno organizovala sajmove „IFAM“ i „INTRONIKA“ u slovenačkom gradu Celju.
Više infomacijama o predstojećim sajmovima možete pogledati na veb stanici: www.icm.si