Brüel & Kjar radionica na Fakultetu tehničkih nauka


18.01.2011. - 00:00
U petak, 21.01.2011.godine u Zbornici Fakulteta tehničkih nauka održaće se Brüel & Kjar radionica sa početkom u 13 časova. Radionicu će održati predstavnik firme RMS d.o.o. koja je ekskluzivni zastupnik danske firme “Brüel & Kjar” i dansko-nemačke firme “Brüel & Kjar Vibro” za Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Republiku Srpsku (BiH).

“Brüel & Kjar” i “Brüel & Kjar Vibro” su vodeći svetski proizvođači opreme za merenje i analizu zvuka i vibracija čiji proizvodni programi pokrivaju potrebe i zahteve za merenjem i analizom zvuka i vibracija u najrazličitijim segmentima ljudske delatnosti: zaštita životne sredine, bezbednost i zaštita zdravlja na radu, dijagnostika stanja mašina i njihova zaštita, ispitivanja u automobilskoj industriji, telekomunikacijama, građevinarstvu, kontrola kvaliteta u proizvodnji, vazduhoplovstvo, namenska industrija…U toku radionice ćete se upoznati sa B&K platformom tipa 2250 i novim portabl sistemom za monitoring buke zasnovanim na analizatoru tipa 2250. Radionica će obuhvatiti i demonstraciju naprednih 2250 modula za merenje i analize buke u životnoj sredini u skladu sa zahtevima novih pravilnika i Uredbe Vlade Republike Srbije.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na radionici, molimo Vas da popunjenu prijavu pošaljete Ivani Kovačić na email ivanakov@uns.ac.rs najkasnije do četvrtka, 20.01.2011. godine.

Učešće na radionici je besplatno.

Predviđeno vreme trajanja radionice je 2h.