Stipendije za putovanja State of Exit fondacije, prijave do 01.02.2011


16.12.2010. - 00:00
Fondacija “The State of Exit” u saradnji sa kompanijom Carlsberg Srbija po drugi put dodeljuje 25 stipendija u iznosu od 500 EUR studentima osnovnih, master i doktorskih studija Univerziteta u Novom Sadu.

Konkurs je namenjen studentima koji planiraju studijska putovanja u inostranstvo u cilju ličnog usavršavanja, i to za aktivnosti koje će se realizovati od 20. 2. 2011. do kraja 2011.

Stipendije Fondacije “State of Exit” namenjene su sledećim vrstama mobilnosti:
studentskim razmenama (studiranju u insotranstvu) na osnovnom i postdiplomskom nivou, učešću na zimskim i letnjim školama, seminarima, konferencijama, radionicama, treninzima, kampovima, stručnoj praksi, individualno organizovanim posetama univerzitetima, laboratorijama i istraživačkim centrima, takmičenjima, učešću na festivalima u oblasti nauke, kulture, umetnosti, obrazovanja, sporta, kursevima (jezičkim, stručnim i profesionalnim), posetama međunarodnim institucijama u svrhu izrade naučnog, diplomskog, master ili doktorskog rada, učešću na međunarodnim projektima.

Uslovi za učešće na konkursu su:

   da ste student Univerziteta u Novom Sadu
   da ste tokom studiranja ostvarili prosečnu ocenu veću od 7
   da se planirano studijsko putovanje realizuje u periodu od 20. 2. 2011. do kraja 2011.

Konačan izbor dobitnika stipendija biće objavljen najkasnije do 15. 2. 2011.
?
Svi izabrani kandidati će pre dobijanja finansijskih sredstava potpisati ugovor o stipendiranju kojim su definisana prava, obaveze i odnosi stipendista i Fondacije “The State Of Exit”.

Više informacija o konkursima, programima i projektima fondacije može se dobiti na veb stranici www.exitfest.org ,kao i putem e-mail adrese fondacija@exitfest.org