Predsednička konferencija studenata elektrotehnike Evrope


15.11.2010. - 00:00
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope “EESTEC LC Novi Sad” od 21. do 27. novembra 2010. godine organizuje „Predsedničku konferenciju udruženja studenata elektrotehnike Evrope”–“EESTEC Chairpersons’ Meeting 2010”. Ovaj događaj će okupiti 70 najznačajnijih predstavnika “EESTEC” organizacije. Pored 45 predsednika svih lokalnih komiteta, događaj će svojim prisustviom uveličati i internacionalni Upravni odbor “EESTEC-a”, članovi Nadzornog odbora, najistaknutiji internacionalni treneri naše organizacije kao i predstavnici međunarodnih kompanija i univerziteta, dugogodišnjih partnera “EESTEC-a”.
Ovo je jedan od najznačajnijih projekata koji pokazuje mogućnosti koje “EESTEC” pruža svojim članovima, poboljšavajući i razvijajući lične i socijalne veštine i sposobnosti, deleći iskustvo i znanje, pojašnjavajući način planiranja i menadžmenta na oba organizacijska nivoa, lokalnom i internacionalnom. Konferencija će trajati 5 radnih dana, dok je jedan dan predviđen za odmor, upoznavanje kulture i istorije grada Novog Sada. Profesionalni deo će se sastojati od radnih sesija i treninga, simulacija i diskusija na različite teme. Ministarstvo omladine i sporta je prepoznalo značaj ovog događaja, te nam je dalo punu podršku u organizaciji istog.
Svečano otvaranje će se održati 22.11.2010. godine u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka sa početkom u 11.00 časova. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da dođu i svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.
U toku je Međunarodna godina mladih. Ona predstavlja za nas novu šansu i mogućnost jer nam daje dodatnu energiju i predstavlja godinu kada će Srbija i mladi ljudi u Srbiji dobiti Zakon o mladima. Mladi su najpozvaniji da se pitaju o sadržaju i rešenjima zakona o mladima. Ministarstvo omladine i sporta nastoji da čuje želje mladih, da omogući njihovu informisanost kao i učešće u svakoj fazi izrade zakona. Proces izrade zakona o mladima sprovodi se u partnerstvu sa mrežom organizacija civilnog društva. Ministarstvo omladine i sporta želi da omogući aktivno učešće mladih u naporima da izgrade bolje okruženje i lepšu budućnost za sebe i svoju generaciju.

Kontakt telefon je 063/560-761. Sve potrebne informacije možete pronaći na sajtu: www.ecm2010.rs i na sajtu našeg lokalnog komiteta: www.novisad.eestec.net.