Humanitarna akcija studentskog parlamenta Fakulteta tehničkih nauka


25.10.2010. - 00:00
Studentski predstavnici u parlamentu Fakulteta tehničkih nauka krenuli su u realizaciju još jedne od svojih ideja i ovim putem pozivaju Vas da im se priključite. Reč je o projektu ŽURKAJ I PRODUŽI NEČIJI ŽIVOT koji je namenjen prikupljanu sredstava za pomoć mladima koji zbog loše materijalne situacije nisu u mogućnosti da snose troškove lečenja. Osim poziva za pomoć putem interneta, medija i ličnih kontakata, Studentski parlament Fakulteta tehničkih nauka sprovodiće niz akcija od kojih su trenutno aktuelne:

   humaNO#_ party – biće naziv niza humanitarnih žurki u okviru projekta ŽURKAJ I PRODUŽI NEČIJI ŽIVOT, a prilog svake žurke biće uplaćen na račun osobe kojoj je žurka namenjena.
   ŽIVOTNA KUTIJA – koja se nalazi na ulazu u Fakultet tehničkih nauka, namenjena je sakupljanju priloga studenata „u prolazu”.
   PISMO ŽIVOTA – koje će biti prosleđeno eventualnim donatorima, a sadržaće sve relevantne informacije o projektu i osobi za čiji se oporavak sredstva traže.

Želimo da i Vi predložite osobu kojoj bi mogli da pomognemo, a to možete učiniti komentarom na Facebook stranici projekta, putem poruke ili ličnim kontaktom sa studentom predstavnikom. Studentski parlament Fakulteta tehničkih nauka očekuje vaše sugestije i eventualne kritike.
Prva humanitarna žurka namenjena je za pomoć Radomirki Grcić.
Projekat Studentskog parlamenta Fakulteta tehničkih nauka ŽURKAJ I PRODUŽI NEČIJI ŽIVOT podržali su: Fakultet tehničkih nauka, Savez studenata Fakulteta tehničkih nauka, Udruženje studenata elektrotehnike EESTEC, Žonglersko akrobatski klub SPIN, studio Revolution, radio IN i radio Signal.
Verujemo da ćete i Vi prepoznati humanost u sebi i priključiti se projektu!
UNAPRED ZAHVALNI
Studentski parlament Fakulteta tehničkih nauka