ESTIEM – Regrutovani novi potencijali


15.10.2010. - 00:00
U periodu od 6. do 12. oktobra na Fakultetu tehničkih nauka održana regrutacija novih članova ESTIEM Lokalne Grupe Novi Sad.

Kao i u prethodnim godinama, studentska organizacija u okviru Fakulteta tehničkih nauka ESTIEM (European STudents of Industrial Engineering and Management) uspešno je okončala period regrutacije novih članova. Okupljajući studente Industrijskog inženjerstva i menadžmenta, ESTIEM Lokalna Grupa Novi Sad od 2002. godine pruža mogućnost studentima da pored svog školovanja steknu dodatno znanje i iskustvo u struci posećujući mnogobrojne seminare, treninge i druge skupove u organizaciji ESTIEM-a širom Evrope.

Upravo iz tog razloga, brojni studenti bili su i više nego zainteresovani za program ove organizacije i imali priliku da se sa njim bolje upoznaju na promotivnom štandu, koji im je za prikupljanje informacija bio na raspolaganju u periodu od 6. do 8. oktobra u holu Fakulteta tehničkih nauka.

Finalni deo regrutacije bio je ostavljen za utorak, 12. oktobar, kada su svi zainteresovani studenti Industrijskog inženjerstva i menadžmenta mogli da prisustvuju svečanoj prezentaciji ESTIEM-a. Nekoliko desetina okupljenih je tada u interaktivnoj komunikaciji sa starijim članovima imalo priliku da dobije detaljnije informacije o delovanju organizacije, kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou.

Svi studenti Industrijskog inženjerstva i menadžmenta mogu da se učlane u ESTIEM tokom cele godine, slanjem mail-a na: sonja.martinov@estiem.org
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.