AEGEE – Meet the Balkans projekat


12.10.2010. - 00:00
Šta povezuje 50 studenata, 20 zemalja Evrope i 1000 kilometara? Jedno nezaboravno putovanje! Ovog leta, dva lokala studentske organizacije AEGEE odlučila su da naprave projekat vredan pamćenja.

Lokali AEGEE Novi Sad i AEGEE Patra osmislili su način da povežu studente iz čitave Evrope tematskim projektom Meet the Balkans. Putujući Srbijom i Grčkom, studenti su dobili priliku da se bliže upoznaju sa istorijom ove dve zemlje i njihovom kulturom. Mladi učesnici su na putovanju koje je trajalo gotovo dve i po nedelje obišli Novi Sad, napravili izlet u Beograd, plesali do zore na Stražilovu, videli Patru i najpoznatije plaže Zakintosa (kao i noćni život na ostrvu koje nikad ne spava), šetali Akropoljem Atine. Formalni sadržaj bio je popraćen (na kraju i zamenjen) svakodnevnim žurkama, obilascima i konačno, rušenjem predrasuda. Šta povezuje 50 studenata iz 20 zemalja Evrope i 360 kilometara, osim neponovljivih zabava, noći, obilazaka i razgovora? Novo prijateljstvo.

AEGEE Novi Sad je otvoren za nove članove. Javite nam se na mail aegeens@gmail.com ili nam pišite na Facebook grupi: AEGEE Antenna Novi Sad.
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.