Uspeh studenata FTN na menadžerijadi 2010


31.05.2010. - 00:00
Studenti Fakulteta tehničkih nauka su u takmičenjima iz znanja na Menadžerijadi 2010. ostvarili najznačajnije rezultate od kad postoji najveće takmičenje za sve studente fakulteta u Srbiji na kojima se izučava menadžment kao naučna disciplina.

Menadžerijada 2010 je održana od 14. do 21. maja 2010. godine u Sunčevom Bregu, u Bugarskoj, u organizaciji Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada i Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo iz Beograda. Uspeh studenata Fakulteta tehničkih nauka u takmičenjima iz znanja predstavlja, do sada, najznačajniji rezultat Departmana za Industrijsko inženjerstvo i inženjerski menadžment i Fakulteta tehničkih nauka koji je ostvaren, još od 2004. godine od kada postoji ovo najveće takmičenje za sve studente fakulteta u Srbiji na kojima se izučava menadžment kao naučna disciplina.

U disciplini rešavanja poslovnih studija slučaja (case study), ekipa u sastavu Miroslav Ferenčak, Jovan Muškinja, Sonja Zdravković, Aleksandar Gabrić i Goran Lazić, osvojila je prvo mesto u konkurenciji od 12 timova. Ovo je četvrti put da su naši studenti osvojili takmičenje iz ove discipline na Menadžerijadama.

U takmičenju iz debate, studenti Marko Balinović i Aleksandar Mlinar osvojili su drugo mesto u konkurenciji od 10 timova, gde su u polufinalu savladali ekipu Fakulteta organizacionih nauka iz Beograda čiji debatni klub je najjači u Republici Srbiji.

U kvizu znanja, ekipa u sastavu Sonja Martinov, Igor Stanišić i Dejan Pjevac plasirala se u finalni krug takmičenja, u konkurenciji od 12 timova, što predstavlja najveći uspeh našeg Departmana i Fakulteta na svim do sada održanim Menadžerijadama iz ove discipline.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.