SEMINAR Thinking about time – studentska grupa RESTART


16.04.2010. - 00:00
Studentska grupa RestArt, sa Departmana za arhitekturu i urbanizam, FTN i Manualov Muzej Zaboravljenih Umetnosti M.F.A.M. Vas pozivaju da prisustvujete finalnoj fazi projekta MAKETIME u periodu od 21.04. – 25.04. 2010. godine.

U periodu od 21.04. – 25.04. 2010. godine na prostoru otvorenog parka Manual Muzeja Zaboravljenih Umetnosti (Somborska 2), i na Fakultetu tehničkih nauka (Trg Dositeja Obradovića 6), održaće se seminar “Thinking about time” gde će svi prisutni imati priliku da čuju predavanja eminentnih stručnjaka iz regiona, na temu fenomena vremena u arhitekturi, ali i da prate izvođenje elemenata urbanog mobilijara i prisustvuju proglašenju pobednika ovog međunarodnog studentskog konkursa. Otvaranje i uvodno predavanje održaće se 21.04.2010. godine na Fakultetu tehničkih nauka, 4. sprat, amfiteatar Ranko Radović, s početkom u 18h. Detaljnu satnicu, ali i sve informacije vezane za projekat MAKETIME, možete saznati na internet stranici www.teamrestart.com.

Projekat MAKETIME je međunarodni studentski konkurs-seminar, koji je okupio učesnike iz Koreje, Indije, Poljske, Japana, Rusije, Portugala, Španije, Škotske, Engleske, Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Hrvatske, Rumunije, Zimbabvea, Austrije, Kipra i Srbije. Od pristigla 43 rada, stručni žiri je u prvom krugu žiriranja odabrao 6+2 koji će biti izvedeni u periodu od 21.-25.04. na lokaciji Manual parka. Učešćem na konkursu, studente pored prilike da svoja rešenja realizuju, čekaju i vredne nagrade u ukupnom novčanom iznosu od 1 000 EUR.