Dan otvorenih vrata Skupštine AP Vojvodine


13.04.2010. - 00:00
Obaveštavamo Vas da će se Dan otvorenih vrata Skupštine AP Vojvodine održati u subotu 24. aprila, sa početkom u 10 časova, sa temom „Šta Evropa tebi znači“ .

Ovom prilikom posetiocima će se u Velikoj sali Skupštine AP Vojvodine obratiti: Šandor Egereši, predsednik Skupštine AP Vojvodine, Jan Vlkovski, politički savetnik u Ambasadi Republike Češke, Jiri Jurik, II. sekretar u Ambasadi Republike Češke. Učenici i građani Vojvodine će imati priliku da se uključe u debatu na temu „Šta Evropa tebi znači“ čime im se pruža prilika da iznesu svoje mišljenje o aktuelnoj temi i da na trenutak preuzmu ulogu kreatora evropske politike.

U cilju upoznavanja sa programom ovog događaja Dana otvorenih vrata Skupštine AP Vojvodine prosleđujemo Vam Program debate „Šta Evropa tebi znači“. Bila bi nam velika čast i zadovoljstvo da studenti Fakulteta tehničkih nauka 24. aprila 2010. godine budu gosti u Skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodine i uzmu učešće u debati.

Molimo Vas da do 16. aprila 2010. godine (petak) potvrdite Vaš dolazak na dole navedene e – mail adrese ili direktno na navedene telefonske brojeve.

Kontakt:
Pavle Gantar (viši stručni saradnik u Kancelariji za promociju Vojvodine) 021/4874334;
E-mail: gantarp@skupstinavojvodine.gov.rs

ili

Irena Cincar (stručni saradnik u Kancelariji za promociju Vojvodine)
021/4874434;
E-mail: icincar@skupstinavojvodine.gov.rs

S poštovanjem,
KABINET PREDSEDNIKA SKUPŠTINE AP VOJVODINE I
KANCELARIJA ZA PROMOCIJU VOJVODINE