Seminar Anytime, any place, do it wireless – 17. – 21. 03. 2010.


11.03.2010. - 00:00
Studentska organizacija ESTIEM (Evropsko udruženje studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta) Lokalna Grupa iz Novog Sada u periodu od 17. do 21. marta 2010.godine organizovaće međunarodni studentski seminar pod nazivom: ‘’Anytime, any place, do it wireless’’. Cilj seminara je upoznavanje studenata sa bežičnom komunikacijom, kao i sa tim koliko ona utiče na svakodnevni život i poslovanje.

Počevši od interneta i socijalnih mreža (sindroma stalne dostupnosti), mobilnih telefona koji su sastavni deo života, pa do elektronskog poslovanja i poslovanja na daljinu (video konferencija), učesnicima seminara će biti predstavljena ne samo tehnička, već i socijalna i poslovna strana bezžičnog života.

Tom prilikom, studentska organizacija ESTIEM LG Novi Sad uz podršku Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada ugostiće 30 studenata Industrijskog inženjerstva i menadžmenta iz svih krajeva Evrope. Učesnici će uz interaktivna predavanja i radionice imati priliku da unaprede svoje znanje. U današnjem ubrzanom svetu, bitna je efikasna komunikacija. Za biznis, a i za održavanje nekih ličnih kontakata nemamo toliko vremena koliko su ljudi imali nekoliko godina ranije. Važno je reći što više uz manje truda i potrošenog vremena.

Predavači seminara će biti:

   Danijela Lalić – ‘’Uticaj socijalnih mreža na savremeno poslovanje’’
   Prof. Dr Vojin ŠenkKatedra za telekomunikacije i obradu signala
   Telenor – Broadbending in modern society

Svi zainteresovani studenti Univerziteta u Novom Sadu imaće priliku da prisustuju predavanjima u petak 19.marta 2010.godine sa početkom od 14:15 časova u amfitetru za Arhitekturu AH1 na Fakultetu tehničkih nauka.
Prijave se vrše na sledeću e-mail adresu: vision.novisad@gmail.com

Informacije o seminaru možete pogledati na sledećem sajtu: www.wix.com/vision2010/vision2010
 

  • Nije moguće prikazati sliku.