Fakultet tehničkih nauka na Sajmu obrazovanja PUTOKAZI


22.02.2010. - 00:00
Fakultet tehničkih nauka nastupio je na 6. međunarodnom Sajmu obrazovanja “PUTOKAZI” koji se u Novom Sadu održao od 18. – 20. februara 2010. godine na Novosadskom sajmu.

Međunarodni sajam obrazovanja “Putokazi” je dobra prilika da se budući studenti upoznaju sa smerovima i uslovima upisa na Fakultet tehničkih nauka. Sajam je takođe prilika da FTN predstavi svoju novu kampanju namenjenu maturantima. Prema mnogobrojnim medijima koji su pratili Sajam obrazovanja FTN je opet uspeo da bude korak ispred svih sa izuzetno primećenim i moderno opremljenim štandom.
Otvarajući ovogodišnju priredbu ministar prosvete u Vladi Republike Srbije Žarko Obradović istakao je da Sajam obrazovanja “Putokazi” dobra prilika da se javnost upozna sa trenutnim dostignućem Srbije u toj oblasti, jer je obrazovanje izuzetno važno za budući društveni i ekonomski razvoj zemlje, kao i za put ka Evropi.
Ministar Žarko Obradović posetio je štand Fakulteta tehničkih nauka gde mu je predstavljena ovogodišnja kampanja koja ističe da je Fakultet tehničkih nauka jedna od najsavremenije organizovanih visokoobrazovnih institucija u regionu sa tradicijom dugom 50 godina, poznat i priznat u celom svetu, a inženjeri obrazovani na ovom Fakultetu, rade i postižu zapažene rezultate u svakoj firmi koja ima bilo kakve veze sa tehnologijom, proizvodnjom, obrazovanjem ili uslugama, jer od svih zanimanja koja se u našoj zemlji obrazuju, tehnika je i dalje najtraženija.
Na ovogodišnjim “Putokazima” posetiocima se u tri sajamska dana predstavilo više od 60 izlagača iz naše zemlje, Grčke, Mađarske i Italije, a među njima su državni i privatni univerziteti i fakulteti, visoke, srednje i osnovne škole, akademije, naučno stručne ustanove. Učenici su mogli da se upoznaju i s aktivnostima studentskih udruženja, informativnih centara, omladinskih zadruga, škola stranih jezika, auto škola, agencija za obuku i obrazovanje zaposlenih, izdavačkih kuća i zavoda.

Uvek vedri i nasmejani studenti Fakulteta tehničkih nauka isticali su svojim budućim kolegama da ako su odlučni na putu ostvarivanja svojih ciljeva i kreiranja lepše budućnosti, ako žele da steknu korisna i primenljiva i znanja savremenim metodama i načinima rada povezujući tradiciju i inovaciju, akademsku snagu i intelektualnu radoznalost, ako su spremni da se suočavaju sa izazovima i da se razlikuju od drugih u izgrađivanju sopstvenog identiteta, onda je Fakultet tehničkih nauka pravi izbor za njih!
Na poziv organizatora PR menadžer Fakulteta tehničkih nauka Aleksandra Gak, izvukla je najsrećnije dobitnike u poklon igri sajma u kojoj su učestvovali svi posetioci.
Nastup Fakulteta tehničkih nauka na 6. Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi” je u potpunosti opravdao viziju: VISOKO MESTO U DRUŠTVU NAJBOLJIH!
FAKULTET TEHNIČKIH NAUKA SLAVI 50 GODINA POSTOJANJA!
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.