Fakultet tehničkih nauka na 6. međunarodnom Sajmu brendova u Beogradu


17.02.2010. - 00:00
Fakultet tehničkih nauka je od 11. do 13.februara 2010. godine nastupio na 6. međunarodnom Sajmu brendova – Brand Fair 6 zajedno sa Prirodno-matematičkim fakultetom, Poljoprivrednim fakultetom i Institutom za prehrambene tehnologije – FINS.
Ključna reč 6. međunarodnog Sajma brendova – Brand Fair 6 bila je tržište u kompleksnim i promeljivim ekonomskim uslovima koji su pred brendove i potrošače postavili nove tržišne izazove.

6. međunarodni Sajam brendova otvorili su g-đa Jasna Matić, ministarka telekomunikacija i g-din Miloš Bugarin, predsednik Privredne komore Srbije.

Štand Fakulteta tehničkih nauka posetio je i ministar odbrane Dragan Šutanovac.
Brand Fair je visoko profilisana poslovno-edukativna manifestacija posvećena brendovima i naprednim tržišnim komunikacijama. Okarakterisan kao vodeća brending manifestacija od strane poslovne javnosti u regionu SEE, Brand Fair prati najnovije tržišne trendove i podstiče intenzivnu primenu brendinga, kroz visoko postavljene standarde prezentacije kreira autentičnu atmosferu za direktan dijalog brendova sa svim ciljnim grupama, stvara tržišnu šansu za unapređenje poslovanja kroz prezentacije, promocije, događaje, predavanja, direktne poslovne susrete i utiče na tržišno pozicioniranje, izdvajanje od konkurencije i širenje tržišta.

Integralni deo Brand Fair-a je Brend konferencija, trodnevni serijal komplementarnih predavanja, kreativnih radionica i debata, osmišljenih sa ciljem da obrazuju, informiše, inspirišu i ohrabre ličnu akciju i interakciju, da iniciraju transfer znanja i iskustava od najeminentnijih svetskih predavača i tako utiču na stvaranje novih uspešnih strategija brendiranja koje se mogu primeniti u svim oblastima poslovanja. Predavanje je u okviru Brand konferencije održao i prof. dr Vojin Šenk, redovni profesor Fakulteta tehničkih nauka.

Pored Fakulteta tehničkih nauka, Prirodno-matematičkog fakulteta, Poljoprivrednog fakulteta i Instituta za prehrambene tehnologije – FINS, na Brand fair- u nastupili su Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija za poduzetništvo i strane investicije (JAPTI) i Ministarstvo za privredu Republike Slovenije, Hrvatska gospodarska komora, Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, Privredna komora Makedonije, Dunav osiguranje, Kraš d.d., Microsoft, Henkel, Orange elephant, JP PTT, Telekom Srbija, Delta maxi, Galenika, itd.
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.